Sirkelslag KIDS komt er weer aan!

VLISSINGEN – Kindergroepen van 8 tot en met 12 jaar kunnen vrijdagavond 15 november weer meedoen aan Sirkelslag KIDS, een spannend en interactief spel dat door honderden groepen uit heel Nederland tegelijkertijd wordt gespeeld. Sirkelslag Kids wordt vanuit de eigen kerk of het jeugdhonk gespeeld. Via Facebook en Instagram staan de groepen met elkaar in contact.

Sirkelslag heeft ieder jaar een bijbels thema. Dit jaar is het thema ‘In het donker zoeken naar licht’. Het verhaal van Daniël loopt als rode draad door de spellen. Daniël werd in de leeuwenkuil gegooid. Maar het verhaal begint al eerder: met de verwoesting van de stad Jeruzalem door de Babyloniërs. De Israëlieten mogen niet meer in hun eigen land wonen. Ze worden in ballingschap meegenomen naar Babylonië en komen in een vreemd land waar mensen anders denken en doen. Een land waarin ze niet zichzelf kunnen zijn en zich gevangen voelen. Daniël groeit op in deze donkere tijd. Tijdens Sirkelslag maken de kinderen spelenderwijs kennis met het verhaal van Daniël.

Het spelen van Sirkelslag is goed voor de teambuilding, groepsopbouw en het vertrouwen binnen een groep. Het kant-en-klare programma staat garant voor een leuke avond en spreekt kinderen niet alleen cognitief aan, maar juist ook op andere gebieden zoals creativiteit, kracht, inzicht en handigheid.

Voor de winnende groepen zijn er ook dit jaar weer prijzen te winnen:

1e prijs: beker + de 100 Stappen Samenleesbijbel + voor iedere deelnemer spel ‘Het Goede Verhaal’
2e prijs: beker + voor iedere deelnemer spel ‘Het Goede Verhaal’
3e prijs: beker

Een team voor Sirkelslag KIDS bestaat uit vier tot twaalf deelnemers. Klik hier om aan te melden. De uiterste inschrijfdatum voor Sirkelslag KIDS is woensdag 13 november om 12.00 uur.

De volgende clubs uit de classis Delta hebben zich al aangemeld:

Hellevoetsluis – De helden
Kerkwerve – Kerkuiltjes
Oud-Beijerland – De Open Hof
Poortvliet – Ontmoetingskerk Poortvliet
Serooskerke – Jeugdclub Serooskerke
Stad aan ‘t Haringsvliet – Kids Club Stad
Terneuzen – Level 12 (2 teams)

Naast Sirkelslag KIDS is er ook een versie voor jeugdgroepen van 12 tot 16 jaar: Sirkelslag YOUNG. De  eerstvolgende editie daarvan wordt gespeeld op vrijdagavond 7 februari 2020.

%d bloggers liken dit: