Geef je op voor Sirkelslag YOUNG

VLISSINGEN – Sirkelslag YOUNG, het inmiddels bekende spannende en interactieve spel voor jeugdgroepen (12-16 jaar) uit heel Nederland, wordt vrijdagavond 7 februari 2020 weer gespeeld.

Tijdens Sirkelslag YOUNG, het oudere broertje van Sirkelslag KIDS, komen honderden jeugdgroepen in Nederland tussen 19.30 en 22.00 uur vanuit het eigen jeugdhonk of de kerk in actie.

Sirkelslag YOUNG brengt bijbelse thema’s op een laagdrempelige leuke manier bij kinderen. Ditmaal is het thema ‘Kom in beweging’, waarbij het verhaal van Jona centraal staat. De jongeren maken tijdens de avond hetzelfde mee als Jona. Het verhaal begint in het donker, in de vis. Door flashbacks begrijpen we hoe Jona er terecht is gekomen. Met de hulp van anderen (bijvoorbeeld de zeelieden) komt Jona in beweging en trekt hij naar Nineve. Daar komen de mensen ook in beweging waardoor zij het verhaal een nieuwe wending geven. Ook maken de deelnemers in het spel kennis met Jong in Actie, een diaconaal project waarbij jongeren gaan helpen om mensen in Nederland een nieuwe kans te geven.

Een team voor Sirkelslag YOUNG bestaat uit 4 tot 12 deelnemers (13 of 14 is geen probleem maar dan is het voor het spel leuker om twee groepen te maken).

Sirkelslag YOUNG is goed voor de teambuilding, groepsopbouw en het vertrouwen binnen een groep en spreekt kinderen niet alleen cognitief aan, maar juist ook op andere gebieden zoals creativiteit, kracht, inzicht en handigheid

Klik hier om je groep aan te melden. De uiterste inschrijfdatum is woensdag 5 februari 2020 om 12.00 uur

Vanuit de Classis Delta hebben de volgende teams zich al aangemeld:

Heenvliet Heppiedepeppie
Kamperland Crossroads
Klaaswaal KvdN – Hoeksche Waard
Kloetinge Geerteskerk-jeugd
Middelharnis Young Flakkee1
Middelharnis Young Flakkee2
Oostkapelle De 12 plussers
Oostvoorne Zoldergang
Oud-Beijerland Baanbrekers
Oud-Vossemeer JV
Tholen Zwevers
Wolphaartsdijk Deurbrekers
Yerseke Kefas 1
Yerseke Kefas 2
Zaamslag #poe
Zierikzee Thomaskerk

Sirkelslag is een initiatief van JOP, Kerk in Actie en de Protestantse Kerk in Nederland.

%d bloggers liken dit: