Workshop Kids in Actie

Gepubliceerd op

HOEK  – Mathilde Schouwstra van Kerk in Actie komt donderdag 19 maart 2020 naar Zeeuws Vlaanderen om de workshop Kids in Actie te geven.

Hoe betrek je kinderen bij diaconaat?Hoe kun je een project van Kerk in Actie bij kinderen onder de aandacht brengen? Met Kids in Actie doet u dat op een speelse en eigentijdse manier. Rainbow, de duif van Kids in Actie, vliegt de wereld over en komt terug met verhalen van kinderen ver weg en dichtbij.

In de workshop Kids in Actie ontdekt u hoe u, samen met Rainbow de Duif, een project van Kerk in Actie tot leven kunt laten komen in de kerkdienst, kindernevendienst en buiten de kerk. De workshop wordt gehouden in de kerk van de Protestantse gemeente te Hoek, Langestraat 6. De bijeenkomst begint om 19.30 uur, vanaf 19.00 uur staat de koffie en thee klaar.

I.v.m. de voorbereidingen is het fijn te weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Daarom graag zo snel mogelijk opgeven, maar zeker voor vrijdag 13 maart via scribaat@pknhoek.nl Iedereen is van harte welkom!