Aan tafel in Kapelle met Wijdekerk Zeeland

KAPELLE – De werkgroep van WijdeKerk Zeeland houdt zondag 27 november 2022 haar eerste bijeenkomst in de Hervormde kerk van Kapelle (Kerkplein 4). Deze zondag is de eerste Adventsdag van dit jaar, een speciaal nieuw begin voor de Wij de Kerk Zeeland-groep.

De bijeenkomst begint rond 17.00 uur, waarna gezamenlijk de maaltijd wordt gebruikt (tot ongeveer 20.00 uur). Geloof je en ben je LHBTI+ of gewoon geïnteresseerd? Ga dan met elkaar aan tafel in gesprek over zingeving en geloof, onderwijl genietend van een fijne maaltijd. Tafeltijd is een initiatief van Wijdekerk om samen kerk te zijn. Centraal staat: niet elkaar overtuigen, maar inspireren, steunen en aanvaarden in de liefde van Jezus. De werkgroep Zeeland drukt het aldus uit: ,,Wat ons drijft is de liefde van Christus (2 Korintiërs 5: 14a). Wij vinden dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn in zijn of haar kerk.’’

De werkgroep Wijdekerk Zeeland bestaat uit Jacqueline Riedijk uit Kapelle, Ds Jan Verlinde uit Axel, Geeske Koevoet uit Tholen en André Leenheer uit Bruinisse.

Aanmelden: tafeltijdzeeland@gmail.com