Amecet viert jubileum met benefietconcert in Goes

GOES – Het kinderopvangwerk Amecet in Oeganda viert op donderdag 8 december 2022 met een benefietconcert in De Mythe in Goes het 21-jarig bestaan van de stichting. De stichting biedt in Oeganda hulp aan kinderen die tussen wal en schip vallen, korte opvang, begeleiding van families, hulp in het ziekenhuis, vrouwengevangenis en kleuterschool. Met het benefietconcert ‘Goes geeft thuis…!’ wordt Amecet uitgebreid in het zonnetje gezet.

Els van Teijlingen.

Theo van Teijlingen van stichting de Figurant uit Goes, wiens zus Els de motor achter de organisatie in Oeganda is, zorgt met zijn liedjes al jaren dat Amecet financiële hulp uit Nederland krijgt. Het benefietconcert belooft singer-songwriters, verhalen van hoop en gasten uit Oeganda. Els en haar dochters Mary en Helen zijn in die periode een maand in Goes en zullen op deze avond acte de préséance geven. Aan het programma wordt meegewerkt door Stoffel en Marscha  (singer-songwriters/easy listening), Jens Borgaard (singer-songwriter), een collectief van muzikanten dat Ierse muziek brengt en troubadour Theo van Teijlingen

Het benefietconcert begint om 20.00 uur. Entree 12 euro p.p. (voor meer info klik hier) Kaarten zijn te bestellen bij Zeelandtheaters of de Mythe. Aan het concert wordt meegewerkt door de singer-songwriters Marcha & Stoffel, Jens Borgaard en Theo van Teijlingen. De band Triskell brengt Keltische Folk. Daarnaast zijn er verhalen van hoop uit Oeganda van Els, Hellen en Mary.

Natuurlijk kunt u de stichting De Figurant ook tussendoor steunen via Bank: NL26INGB0000003238 St. de Figurant te Goes

Theo van Teijlingen en Marsha.