Cabaretier Rob Favier gaat voor in Kamperland

KAMPERLAND –Zanger, (liedjes)schrijver, cabaretier en theoloog Rob Favier gaat zondag 4 augustus in De Ark in Kamperland voor in een bijzondere eredienst.

Rob Favier vervlecht op zijn eigen wijze in de dienst teksten en muziek van eigen hand. Thema is: ‘Allemaal… in hetzelfde schuitje!’ Het gaat in de dienst om muziek met een glimlach en een boodschap. De bijeenkomst is dan ook bij uitstek geschikt om gasten mee te nemen, die van humor houden, ook als zij niet of nauwelijks naar de kerk gaan. Voor doorgewinterde kerkgangers is er tussen de regels door méér te beluisteren dan in eerste instantie lijkt. Lichtvoetig en diepgaand, vrolijk maar met een diepe kern van ernst.

In de dienst wordt tevens aandacht gevraagd voor World Vision, de organisatie waarvoor Rob Favier ambassadeur is. World Vision wil de wereld veranderen door te beginnen bij de kinderen. Door hen kans te bieden op scholing en door te investeren in de gemeenschap waarin zij opgroeien, wordt gebouwd aan een hoopvolle toekomst. Ook de extra collecte is bestemd voor World Vision. Meer info: https://www.worldvision.nl/nl

De dienst in De Ark begint om 9.30 uur, kerk open vanaf 9.00 uur.

%d bloggers liken dit: