De toekomst van West-Zeeuws-Vlaanderen

OOSTBURG – Podium Open Haven in Oostburg opent het nieuwe seizoen op vrijdag 4 november 2022 met een forum en discussieavond over de toekomst van West-Zeeuws-Vlaanderen. Vijf betrokken inwoners uit de regio geven hun visie op de toekomst van West-Zeeuws—Vlaanderen.

Het forum bestaat uit Marianne Albers (inwoner), Wendy Bron (moeder van schoolgaande kinderen), Jos Dieleman (directeur OBS de Berenburcht), Lucinda Martens (leidinggevende in de zorg) en Patrick de Smit (voorzitter van de stadsraad Oostburg). Geen van hen heeft directe zakelijke of politieke belangen. In tien minuten gaat het panel in op vragen als: Wat is je zorg? Wat is je hoop? Wat helpt om je hoop te realiseren?

Na de pauze wordt het gesprek aangegaan met de zaal. Aanvang 20.00 uur. Na afloop kan er worden nagepraat. Toegang gratis.

Podium Open Haven is een initiatief van de Protestantse gemeente De Brug in Oostburg, dat een podium biedt aan schrijvers, acteurs, musici en andere kunstenaars die met hun werk iets toevoegen aan het culturele landschap in West-Zeeuws-Vlaanderen.