Debussy, Rachmaninoff en Skrjabin klinken in miniconcert Lange Jan Project

MIDDELBURG –  Pianist Edgar van Boven speelt donderdag 14 oktober 2021 tijdens het miniconcert van het Lange Jan Project in de Koorkerk in Middelburg werken van Debussy, Rachmaninoff en Skrjabin.

Edgar van Boven

Edgar van Boven volgde pianolessen bij Gé Audenaert aan de Muziekschool te Middelburg. Hierna vervolgde hij zijn pianostudie bij Leen de Broekert. Na een onderbreking van 10 jaar hervatte hij zijn pianostudie bij Leen de Broekert tot aan diens overlijden in 2009. Hij studeerde daarna liedbegeleiding bij Otto Klap. Edgar van Boven maakt deel uit van het Scarbo Pianisten Collectief en is tevens actief als liedbegeleider naast zijn werk als telecom-architect en universitair docent aan de TU Delft waar hij in 2013 promoveerde.

Toegang miniconcert is vrij, collecte bij de uitgang, inschrijven vanaf 14.30 uur.

In de Torenvoet van de Lange Jan is nog tot 28 oktober de derde expositie van dit seizoen te bekijken van José Crombach, die zich liet inspireren door onze voorouders en hun harde bestaan. Ook de koffiehoek is nog tot 28 oktober geopend, waar koffie, thee en fris te koop zijn voor een klein bedrag.

Ingang voor alle activiteiten via het poortje links van de Lange Jan.