Delta verzamelt voor Kerk in Actie!

Een rijke oogst aan ingezamelde spullen!

VLISSINGEN – Kerk in Actie-consulent Menno Hanse bezocht onlangs een vergadering van de Zeeuwse ZWO. Hij kreeg de avond tevoren een wat ongewone vraag via WhatsApp: of hij met de auto zou komen, in verband met postzegels, cartridges en oude mobiele telefoons.

Het bleek een schitterende aankondiging van de verzamelkracht te zijn van de classis Delta, constateerde hij achteraf. Na een ochtend waarop hij veel bevlogen ZWO’ers ontmoette, keerde hij huiswaarts met een auto vol postzegels, cartridges en oude gsm’s. De oogst was – naast mooie ontmoetingen – een volle kar.

Kerken en gemeenteleden zamelen voor Kerk in Actie en de GZB (Gereformeerde Zendingsbond) kaarten, postzegels, cartridges, oud geld en mobiele telefoons in. Vrijwilligers sorteren de kaarten en postzegels en verkopen die. Net als bij de andere spullen komt de opbrengst ten goede aan werk dat Kerk in Actie en de GZB doen.

,,Delta verzamelt, zoveel is mij wel duidelijk! Heel veel dank daarvoor!’’, zegt Menno.

Meer informatie over de inzameling? Kijk op deze pagina of neem contact met Menno op via m.hanse@protestantsekerk.nl of 06 48 15 49 22.