Dineren voor de Voedselbank

OVEZANDE – De parochiekern Ovezande houdt zaterdag 7 september een ludieke actie voor de Voedselbank. Vanaf 14.30 uur kan voor een kleine bijdrage worden deelgenomen aan een rondleiding in de dorpsmoestuin onder leiding van Willy Verbeek, zijn moestuincollega’s en de schoolkinderen. Eind van de middag is er een speciaal diner.

In de moestuin en de kerktuin staan vanaf 14.30 uur koffie en thee met iets lekkers klaar. Om 17.00 uur wordt in de kerktuin (Hoofdstraat 58 en 60) het diner opgediend. Bij slecht weer wordt naar binnen uitgeweken. Dit diner wordt bereid met ingrediënten, groenten en fruit uit de dorpsmoestuin. Voor  € 10,00 genieten de deelnemers van heerlijke seizoensgerechten, terwijl zij tevens het goede doel steunen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Voedselbank. Vanaf 19 augustus kan worden gereserveerd voor dit diner via rk.ovezande@zeelandnet.nl.

Er kunnen ook dinerbonnen worden gekocht, dus verras eens iemand met een dinerbon, iemand die misschien nooit uit eten gaat of iemand die een uitje verdient, en vraag hem of haar mee naar het Dorpsmoestuindiner.

Na het diner wordt om 19.00 uur afgesloten met een jongerenviering. Voorganger is pastor Wiel Hacking. Het koor Oal In verleent muzikale medewerking. Er is een kindernevendienst.

%d bloggers liken dit: