Edgar van Boven besluit LJP met piano-miniconcert

MIDDELBURG – Edgar van Boven geeft donderdag 27 oktober om 15.00 uur in de Koorkerk van Middelburg het laatste miniconcert van het seizoen in het kader van het Lange Jan Project. Deze donderdag is ook de laatste dag dat de expositie van Carla Dallinga in de Wandelkerk kan worden bezichtigd. Vanaf 12.00 uur is ook de koffiehoek open voor koffie, thee of fris.

Edgar van Boven.

Edgar van Boven zal tijdens het miniconcert werken spelen van Bach, Mendelssohn  Bartholdy en Liszt. Edgar van Boven volgde pianolessen bij Gé Audenaert aan de Muziekschool te Middelburg. Hij vervolgde zijn pianostudie bij Leen de Broekert. Na een onderbreking van 10 jaar hervatte hij zijn pianostudie bij Leen de Broekert tot aan diens overlijden in 2009 en studeerde daarna liedbegeleiding bij Otto Klap. Edgar van Boven maakt deel uit van het Scarbo Pianisten Collectief en is tevens actief als liedbegeleider naast zijn werk als telecom architect en universitair docent aan de TU Delft waar hij in 2013 promoveerde.

Toegang vrij, er is een collecte aan de uitgang.

Na 27 oktober gaat het Lange Jan Project in winterslaap om volgend voorjaar weer fris en vrolijk aan een nieuw seizoen te beginnen.