Film en gesprek in Heinkenszand

HEINKENSZAND – Pastoraal werker Wiel Hacking vertoont woensdag 16 oktober 2019 samen met ds Egbert Rietveld de speelfilm Nebraska in de dorpskerk in Heinkenszand. Na afloop is er ruimte voor gesprek.

De avond begint om 18.00 uur met een maaltijd, die wordt verzorgd door Egbert Rietveld. Wiel Hacking is verantwoordelijk voor de filmvertoning, die om 19.00 uur begint. De tragikomische film Nebraska (2013) van regisseur Alexander Payne handelt over Woody Grant, die een brief krijgt van een neploterij, waardoor hij in één klap rijk zou zijn. De prijs van een miljoen dollar moet hij ophalen in Lincoln, Nebraska, een reis van duizend kilometer. Die kans laat hij zich niet ontglippen, zelfs als dat betekent dat hij de hele afstand te voet moet afleggen.

Na afloop van de film voeren Wiel Hacking en Egbert Rietveld. onder het genot van koffie of thee. een gesprek met de aanwezigen, om samen te ontdekken welke aspecten en lagen er in dit bepaalde filmverhaal gevonden kunnen worden.

Voor deelname kunt u zich aanmelden, noodzakelijk om de maaltijden te kunnen voorbereiden. Dit kan bij ds E. Rietveld, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com, telefoon: 06-34 104 659 of pastor W. Hacking, e-mail wielhacking@gmail.com, telefoon: 06-17 598 152. Voor maaltijd, film, inspirerende gespreksvragen en koffie/thee wordt een bijdrage gevraagd van € 7,50.