Ga in oktober met uw gemeente naar het Inspiratiefestival op Terschelling!

DIT EVENEMENT IS EEN JAAR DOORGESCHOVEN NAAR 22 TOT EN MET 24 OKTOBER 2021 IN VERBAND MET DE CORONACRISIS.

Geïnteresseerd in geloof, betrokken bij een kerk of op zoek naar inspiratie? Dan mag u het landelijke Inspiratiefestival 2020 niet missen. Het Inspiratiefestival is de gelegenheid om als kerkenraad, commissie, team of als groep inspiratie op te doen. Het festival vindt plaats van 16 tot en met 18 oktober op Terschelling.

Ontmoet hier mensen die ook op zoek zijn, ervaringen willen delen of zich verder willen ontwikkelen. Het is een uniek festival op het mooie eiland Terschelling, dat in het teken staat van bezinnen, inspireren en ontmoeten. Samen op zoek gaan naar wat inspireert, verbindt en bezighoudt.

Mediteren

Langs zee en duinen lopen, af en toe even stil staan voor een korte opdracht en tegelijk opruimen op het strand. Mediteren kun je leren – bij Vacare, het platform voor meditatief leven van de Protestantse Kerk. Op een eigen locatie maken ze een mooi programma voor iedereen die graag wil leren mediteren. Kunt u het daarna mooi in de eigen gemeente introduceren.

Kliederkerk

De grootste Kliederkerk van Terschelling? Ontdek het zelf hoe je met alle generaties samen elkaar ontmoet om te eten, te praten en te vieren.

Theater

Leer nieuwe voorstellingen kennen van theatermakers. En nodig ze later in de eigen gemeente uit.

Contextueel bijbellezen

Doe mee met het internationale (jongeren)programma van Kerk in Actie in samenwerking met gemeenten in ons land en Rwandese gasten. Of leer contextueel bijbellezen!

Pelgrimage met de Raad van Kerken, in gesprek met studenten, of een lezing door een van de docenten van de Protestantse Theologische Universiteit, meedoen met een workshop van de Protestantse Kerk? Het kan allemaal.

Kosten

Kosten: € 55,00 per persoon
Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven en aanmelden.
Groepen van 8 personen schrijven zich in als groep. Groepskorting: de 8e persoon mag met ‘een bijbelse knipoog’ gratis mee!
13 tot 21 jaar € 27,50, kinderen tot en met 12 jaar gratis.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief op de website: www.inspiratiefestival-Terschelling.nl.

Bron: Protestantsekerk.nl