Gospelkoor Glorify geeft twee jubileumconcerten

MIDDELBURG – Gospelkoor Glorify uit Middelburg brengt een nieuwe kerst-CD uit ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum. De CD, ‘Peace On Earth’ wordt gepresenteerd tijdens twee jubileumconcerten in de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg.

Naast het koor werken ook de Glorify-band en een speciaal samengesteld jeugdkoor ‘Young Glorify’ mee. De concerten staan onder leiding van dirigente Elsa Bezuijen.

Glorify, opgericht in 1993, oefent wekelijks in Verenigingsgebouw ‘De Arne’ in Arnemuiden en heeft ongeveer 50 zingende leden én een enthousiaste Glorify-band. Het koor zingt over Gods liefde, redding en toekomst en verleent medewerking aan kerkdiensten, concerten, festivals en verzorgt avondvullende optredens. Het repertoire bestaat uit gospel in de breedste zin van het woord. Er wordt zowel Nederlands- als Engelstalig gezongen.

De concerten in de Zeeuwse Concertzaal zijn op 30 november en 1 december, aanvang 19.30 uur. Toegangskaarten à 10 euro zijn te bestellen via www.gospelkoorglorify.nl. De CD kan in combinatie met een kaartje worden besteld voor een speciale prijs. De losse verkoop van de CD start op 2 december.

%d bloggers liken dit: