Heel Kloetinge helpt de Voedselbank

KLOETINGE – Veel mensen hebben moeite om iedere dag een maaltijd op tafel te krijgen. Door de coronacrisis is dat aantal toegenomen en daarom houden de Diaconie van de Geerteskerk in Kloetinge en de werkgroep Hart en Ziel opnieuw een grote inzamelingsactie voor Voedselbank De Bevelanden.

Op vrijdag 12 november en zaterdag 13 november staat er tussen 8.00 en 12.00 uur een kraam bij Bakker Boer in de Lewestraat in Kloetinge. U kunt daar houdbare levensmiddelen inleveren, maar u kunt ook een financiële bijdrage geven zodat de Voedselbank zelf levensmiddelen kan kopen.

Ook in de Geerteskerk kunnen levensmiddelen worden ingeleverd: zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur  is de kerk open. Vanaf 15.00 uur zijn er optredens van diverse leerlingen van Marriëtte Evers. Zij leveren een muzikale bijdrage op orgel, piano of harp.

Op zondag 14 november staat de kerkdienst in de Geerteskerk in het teken van alles waarvoor we dankbaar kunnen en willen zijn. Ook dan is het mogelijk om levensmiddelen in te leveren.

Vorig jaar was de inzamelingsactie voor de Voedselbank in Kloetinge een groot succes. ,,Laten we als Heel Kloetinge een mooi gebaar maken naar onze medemens door deze actie van harte te ondersteunen’’, zegt de organisatie.