Jeugdwerk, hoe nu verder…???

UTRECHT – Hoe ziet jouw jeugdwerk eruit in coronatijd? Gaat het je prima af, gebeuren er mooie dingen? Of is het uitdagend, misschien zelfs moeizaam? Hoe vul jij jouw taak in als jeugdleider? En hoe denk je na de zomer weer op te starten met jeugdwerk op anderhalve meter? Doe mee met de Zoom bijeenkomst op maandag 29 juni of donderdag 2 juli 2020.

Jong Protestant houdt op deze avonden een online ontmoeting via Zoom voor iedereen die actief is in het jeugdwerk. We gaan graag met je in gesprek over bovenstaande vragen. Waar sta je en wat houdt je bezig? En hoe kunnen medewerkers van Jong Protestant jou hierin ondersteunen?

Niet alleen willen we van je horen over wat jij nodig hebt in tijden van corona, we bieden je tijdens deze online ontmoeting ook graag de gelegenheid om in kleine groepjes met andere vrijwilligers en jeugdwerkers in gesprek te gaan, met elkaar mee te denken en van elkaar te leren.

De uitkomsten van deze ontmoetingen gebruiken we bij het voorbereiden van de Jong Protestant Trainingstour komend najaar. Zo kunnen we inhoudelijk aansluiten bij de behoeften en vragen die er op dit moment leven.

De online bijeenkomsten duurt van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Als je meedoet aan één van deze online bijeenkomsten dan ontvang je twee gratis toegangskaarten voor de Jong Protestant Trainingstour van dit najaar.

Doe je mee? Geef je dan uiterlijk vrijdag 26 juni op. Klik hier om je aan te melden.

Bron: Jongprotestant.protestantsekerk.nl

Tags:
,