Kerk feest mee in Nieuwland

 

NIEUW- EN SINT JOOSLAND – Tijdens het dorpsfeest op zaterdag 17 augustus 2019 is de kerk van Nieuw- en Sint Joosland open van 10.00-15.00 uur.

Interieur kerk Nieuwland

Binnen ligt een groot labyrint waarover je in alle rust heen kunt lopen als een bezinningsmoment.  Dit doolhof maakt van 13.00-15.00 uur ook deel uit van de dorpsloop, waaraan wandelaars en fietsers deel kunnen nemen. De loop start vanaf 13.00 uur op het terrein van VV Nieuwland aan de Oude Rijksweg 102-B. De routes eindigen in het dorpshuis. Je kun meedoen als hardloper, wandelaar of fietser.
Zo lang de voorraad strekt is er een attentie voor degenen die het labyrint in de kerk lopen. Binnen wordt ook  koffie, thee of limonade verstrekt aan de bezoekers. Buiten zijn van 12.00-14.00 uur poffertjes te krijgen, ook zo lang de voorraad strekt.

De organisatie meldt hierover: ,,Het eten en drinken is in principe gratis. Het past ook bij wat staat in Jesaja 55 vers 1 (Basisbijbel): De Heer zegt:  ‘Laat iedereen die dorst heeft, bij Mij water komen halen. En laat iedereen die geen geld heeft, bij Mij brood komen kopen, en eten. Kom, koop bij Mij zonder geld en zonder prijs wijn en melk.’ God  biedt ons zijn gaven dus gratis aan.”

 

%d bloggers liken dit: