Kerk Kleverskerke open

KLEVERSKERKE – De kerk van de Protestantse gemeente in Kleverskerk is iedere donderdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 open voor een ieder die dat nodig heeft: even rustig kunnen zitten, een kaarsje branden of een gesprekje te hebben. In verband met de coronamaatregelen worden maximaal twee gasten tegelijk ontvangen.

De tweedehandsboekenmarkt ten bate van Delta voor Indonesë in de kerk van Kleverskerke.

In het zaaltje achter de kerk is de tweedehands boekenmarkt ten bate van de ZWO-actie Delta voor Indonesië te bezoeken. Er mag steeds 1 persoon naar binnen om tussen de tweedehands boeken te zoeken naar iets van zijn/haar gading. In het zaaltje zijn tevens Walcherse walnoten en zelfgemaakte jam te  koop.

Foto’s

In de kerk hangt momenteel een aantal foto’s van de omgeving en de kerk van Kleverskerke. De foto’s zijn afkomstig uit de nalatenschap van wijlen de heer Leonard den Beer Poortugael, die de collectie schonk aan de kerk.

Voor wie niet op de donderdagmiddag kan, bestaat de mogelijkheid om telefonisch via 06-13167690 een afspraak te maken voor een andere dag om te kunnen snuffelen tussen de boeken.