Landelijke Diaconale Dag gaat dit jaar on tour

UTRECHT – De 125e editie van de Landelijke Diaconale Dag (LDD) wordt in een heel nieuw jasje gestoken. Vanwege de coronamaatregelen komt de LDD dit jaar naar u toe! Kerk in Actie gaat on tour en trekt het land in, op weg naar ruim 20 verschillende locaties. Het wordt een dag van en voor diakenen: onderlinge ontmoeting staat centraal!

Het thema van deze jubileumeditie is ‘Samen leven doe je niet alleen’. Als diaken staat u er niet alleen voor: samen gaan we als Kerk in Actie-familie voor geloven in delen, dichtbij en ver weg! Op zaterdag 7 november tourt Kerk in Actie door het land met een programma. Er worden zo’n 25 verschillende locaties aangedaan. Door middel van een livestream is de LDD de hele dag online te volgen. En u als diaken kunt daarbij zijn!

Samen zijn we de kerk in actie en daarom willen we de invulling van de Landelijke Diaconale dag graag met diakenen doen. Binnenkort volgt meer informatie over de invulling van het programma.

Aanmelden

Wilt u dit jaar mee op reis door het land? Zet zaterdag 7 november 2020 dan alvast in uw agenda. De aanmelding voor de Landelijke Diaconale Dag opent begin september.

Bron: Kerkinactie.nl

,