Levende Kerststal met musical in Middelburg

MIDDELBURG – Voor het eerst wordt dit jaar een Levende Kerststal in ’t Hofje onder den toren in Middelburg neergezet. In ’t Hofje werken de Nieuwe Kerkgemeente en de Gasthuiskerk (en sinds kort de Kruiskerk) samen in naar buiten toe gerichte activiteiten.

Het is een prachtige locatie tegenover de Lange Jan. Zo zal de Levende Kerststal in het centrum van de stad staan, vlak bij de Markt en vlak bij de Winterstad Middelburg. Mooi om te midden van alle andere activiteiten rond de kerstdagen aan ieder die het horen wil te laten zien waar het met Kerst om gaat.

Wat zult u bij de Levende Kerststal aantreffen?

– Een sfeervolle entourage waarin genoten kan worden van het samenzijn rondom een Kerststal met levende dieren en figuren: een Jozef en een Maria, een kindje, (hét Kind), schapen, een os, een ezel, een stal, allemaal in levenden lijve.
– U kunt luisteren naar passende muziek en zang.
– Ook kunt u genieten van de warmte en samenzijn in de herberg, die ook in het Hofje zal worden ingericht.

Op zaterdag 21 december is er een korte musical in ’t Hofje, van ongeveer een half uur. Er zijn voorstellingen om 12.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur.

Speciaal voor deze gelegenheid is door een van de gemeenteleden van de Nieuwe Kerkgemeente een musical geschreven, geïnspireerd  op het bestaande verhaal: ‘Geen stille nacht’. De musical zal om het uur worden gespeeld..

Openingstijden Kerststal

Iedereen (van jong tot oud) is van harte welkom bij de Kerststal (neem vooral ook vrienden en familie mee), toegang vrij:
Vrijdag 20 december 2019 van 19.00-21.30 uur
Zaterdag 21 december 2019 van 11.00-16.00 uur (ook de musical!)
Zondag 24 december  2019 11.30-13.30 uur