Lucas Kramer zingt in Axel voor Pakistan

AXEL – Lucas Kramer doet op 8 november 2019 de kerk van de Protestantse gemeente Axel aan tijdens de presentatietour van zijn nieuwe cd Open Armen, die in oktober uitkomt. Het concert is georganiseerd door de Zending-Werelddiaconaat- Ontwikkelingssamenwerking (ZWO), afdeling Axel. De opbrengst van de avond is bestemd voor de actie Zeeland voor Pakistan.

Lucas Kramer

De nieuwe cd van Lucas Kramer bevat christelijke liederen die het hart raken en Lucas Kramer neemt het publiek mee door de verhalen achter die liederen. Hij zingt met begeleiding van zijn band en een strijkkwartet, waarbij een aantal vocals hem zal ondersteunen.

In 2008 bracht Lucas Kramer het succesvolle album Het is Goed uit, gevolgd in 2009 door de cd Vroeger wordt later. In oktober 2014 verscheen De Zee en ik en in 2015 werd de eerste live cd uitgebracht: Zoals Ik Ben. Zijn eerste kerst-cd Dichtbij het Kind kwam in november 2016 uit. In de afgelopen jaren had hij verschillende televisieoptreden bij onder andere Nederland Zingt. Hij gaf concerten in de Doelen en Rotterdam en was een van de hoofdgasten van de Nederland Zingt-dag.

Het concert in Axel, dat om 20.00 uur begint, wordt gegeven in de protestantse kerk in Axel aan de Koestraat 2. Tickets à € 10 via Zingenindekerk. Klik hier.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Kerk in Actie, Zingenindekerk.nl en de Protestantse Kerk.

%d bloggers liken dit: