Marieke Sleurink geeft Passion-concert in Breskens

BRESKENS –Singer-songwriter Marieke Sleurink geeft op 10 april 2022, Palmzondag, in de protestantse kerk in Breskens een concert, dat in het teken staat van de Passion40daagse. Daarnaast krijgt Breskens voor de Paaswake een replica van het kruis dat bij The Passion wordt gebruikt. De Protestantse gemeente De Verbinding (Schoondijke, Breskens, Groede, Waterlandkerkje) doet met dit concert en de Paaswake mee aan de Passion40daagse, het landelijke evenement van de Protestantse kerk, waarbij een koppeling wordt gemaakt tussen een Paaswake en een Paasconcert.

Marieke Sleurink met op de achtergrond het paaskruis van The Passion.

Het thema van de Passion40daagse, ‘Alles komt goed?!’, wordt ook gebruikt voor The Passion op Witte Donderdag. Deelnemende gemeenten aan de Passion40daagse konden kiezen uit een aantal muziekgezelschappen dat door ‘Zingen in de kerk’ werd aangetrokken. Marieke Sleurink maakt met haar band deel uit van deze selectie.

Marieke Sleurink brengt met haar band eigen frisse, Nederlandstalige liedjes over een leven met God vol ups en downs. De muziek gaat samen met mooie teksten over thema’s die levensecht zijn. Geen kant-en-klare oplossingen, wel eerlijke vragen. Niet altijd een antwoord, wel een oprechte zoektocht.

Het concert in de Protestantse kerk in Breskens (Dorpsstraat 50) op 10 april begint om 15.00 uur. Klik hier om kaarten te bestellen. De eerste 100 kaarten kosten € 7,50, de volgende €10,-.