Meditatie en muziek bijeen in concert

Dit concert is afgelast wegens ziekte van Fantine Thó en wordt verzet naar later dit jaar.

 

MIDDELBURG – Singer/songwriter Fantine Tho en pianist/componist Jacco Lamfers geven op 20 maart 2022 van 15.00 uur tot 16.00 uur een meditatie-concert in de Doopsgezinde Kerk aan de Lange Noordstraat te Middelburg.

Dit concert brengt muziek en meditatie bij elkaar. Fantine en Jacco spelen en zingen hun eigen muziek, afgewisseld met begeleide en stille meditatie.

Fantine Tho is in Brazilië zangeres geweest van een populaire band. Nu ze in Nederland woont, is ze yoga-lerares en integreert ze haar eigen muziek met yoga en unieke projecten, zoals Muzikale Portretten en een initiatief voor het herbeplanten van het Atlantische Woud in Brazilië.

Jacco Lamfers uit Middelburg werkt als pianist vooral met zangers en speelt zijn eigen werk. In Schotland, waar hij 5 jaar lang woonde, was hij werkzaam aan het Royal Conservatoire in Glasgow. Ook heeft hij daar het componeren weer opgepakt. Hij volgde lange tijd lessen bij het Kanzeon Zen Centrum in Den Haag.

U bent van harte welkom om deze bijzondere combinatie te komen ervaren en ondergaan. De toegang tot het concert is vrij. Uw gift na afloop is dit keer niet ter dekking van onze kosten, maar bestemd voor de humanitaire hulp aan de Oekraïne.

Meer informatie over Fantine of Jacco op fantinetho.com en jaccolamfers.nl