Symposium: Meedoen maakt het leven mooi

Beste mensen,

Marinus van den Berg

Op woensdag 30 mei houdt samenvoorzin het minisymposium ‘Meedoen maakt het leven mooi’! Een inclusief symposium voor mensen met en zonder beperking. In dit bericht kunt u meer lezen over ons symposium. We hopen dat u enthousiast wordt, en willen u dan ook vragen om dit bericht te delen met mensen in uw netwerk.

Wat doet het met je als je niet mee kunt doen? En hoe voelt het als je er wel bij hoort  en welkom bent om mee te doen? Op 30 mei staan deze vragen centraal op het minisymposium ‘meedoen maakt het leven mooi’! We bieden een mooi programma aan met onder andere: muziek, ervaringsverhalen, workshops, en een lezing van Marinus van den Berg over meedoen, kwetsbaarheid en kwaliteit van leven.

Heb je zelf een beperking? Of ben je partner of familie, begeleider of vrijwilliger, of ben je op een andere manier betrokken, en spreekt dit onderwerp je aan? Schrijf dan 30 mei alvast in je agenda!

Het minisymposium wordt gehouden in de Vredeskerk aan het Ds. W.H. van der Vegtplein 2 in Goes, van 12.00-17.00 uur. Je kunt ook een deel van het programma volgen. Verdere info volgt binnenkort. Houdt ook de website van samenvoorzin in de gaten!

%d bloggers liken dit: