Mijn leven met muziek onder woorden

Laatste wijziging:

KLOOSTERZANDE – Ds Pieter Overduin brengt zondag 24 maart 2019 samen met Louis Freund en Anja Overduin in de Hof te Zandekerk in Kloosterzande het muziek-poëzie-programma ‘Het geheim in mijn leven met muziek onder woorden’.

Pieter Overduin (links) en Louis Freund.

Het programma staat in het teken van een terugblik op de jaren van het predikantschap van Pieter Overduin. Hij diende eerder in vijf gemeenten en vanaf 2003 als laatste in de Protestantse gemeente Oosthoek te Hulst, waarvan hij in het weekeinde van 30 en 31 maart afscheid zal nemen.

Aan de hand van (muzikale) herinneringen neemt hij zijn publiek mee naar verschillende momenten uit zijn leven als voor-bij-ganger. De muziek varieert van (licht-) klassieke muziek tot meer religieuze muziek met veel aandacht voor het werk van de Engelse componisten John Rutter en Karl Jenkins, naast een keuze uit de mooiste melodieën uit het nieuwe Liedboek. Pieter Overduin bespeelt de piano en de teksten zijn van Louis Freund en Anja Overduin.

Eerder brachten Pieter Overduin en Louis Freund programma’s onder de titels: Een pelgrimage en de Emmaüsgangers.

Het muziek-poëzie-programma is gratis. Aanvang 15.00 uur, kerk open vanaf 14.30 uur. Opgeven voor 15 maart via info@stichtingdekerkinklooster.nl of ds@pjoverduinprotgemeente.com

Tijdens de pauze en na afloop wordt u een drankje aangeboden. Bij de uitgang wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het werk van de Stichting Kerk in Klooster, die de kerk voor deze activiteit beschikbaar heeft gesteld.