Mini-Kleverskerkedag voor Delta voor Indonesië

KLEVERSKERKE – Kleverskerke houdt zaterdag 11 juni van 9.00 tot 16.00 uur een Mini-Kleverskerkedag. In en rond de kerk zijn er dan allerlei activiteiten ten bate van de kerk en het ZWO-project Delta voor Indonesië.

Op dezelfde dag wordt de rommelroute Kleverskerke/Arnemuiden gehouden. Bezoekers kunnen op verschillende adressen in het dorp goede tweedehandsspullen kopen. De Mini-Kleverskerkedag zocht de combinatie met de rommelroute, omdat er door de coronamaatregelen te weinig tijd was voor een goede voorbereiding.

In de kerk van Kleverskerke is op de Mini-Kleverskerkedag een grote tweedehandsboekenmarkt te bezoeken. Voor de liefhebbers is deze boekenverkoop ook op de donderdagen 16 en 23 juni tussen 13.00 en 16.00 uur. Verder is er orgelspel te beluisteren en kan de schilderijenexpostie en verkoop van doeken van Marjan Kamp en Ina Hamelink worden bezichtigd. Ook is er een fototentoonstelling te zien.

Buiten de kerk, op het kerkpad, worden wafels, jam, walnoten, tweedehands spullen en –kleding verkocht. De bezoeker kan zich laven aan koffie/thee en koek op het terras van Dorpsstraat 10.