Online ontmoeting ZWO met Meilanny Alfons uit Papoea

UTRECHT – ZWO (Zending-Werelddiaconaat-Ontwikkelingssamenwerking), afdeling Delta, houdt woensdagavond 24 november 2021 een online ontmoeting over het thema ‘Hoe zie je als kerk wat er nodig is in jouw omgeving?

Gastspreker is Meilanny Alfons uit Papoea-Indonesië, die momenteel in Nederland is. Zij zou in eerste instantie spreken tijdens de Delta Inspiratiedag op 27 november, maar gedwongen door de opnieuw verscherpte coronamaatregelen wordt nu uitgeweken naar een online ontmoeting. Meilanny is werkzaam bij P3W, het vormingscentrum dat vrouwen opleidt, zodat ze vol zelfvertrouwen kunnen bouwen aan kerk en samenleving. Het is één van de projecten die we vanuit de classis Delta ondersteunen binnen Delta voor Indonesië.

Het programma van de online bijeenkomst ziet er als volgt uit:

* Opening door onze classispredikant ds Arie van der Maas
* Beknopte toelichting Delta voor Indonesië en P3W
* Ds Karin van den Broeke uit Wissenkerke interviewt Meilanny Alfons over ‘Als kerk zien wat er nodig is’ vanuit het werk van P3W
* Inspiratie om als gemeente in actie te komen

De online ontmoeting op woensdagavond 24 november duurt van 19.30 tot 20.30 uur en verloopt via ZOOM. Laat even weten of je erbij wilt zijn, mail je naam en gemeente naar Menno Hanse, onze consulent van Kerk in Actie:  m.hanse@protestantsekerk.nl. Je ontvangt dan volgende week de ZOOM-link om in te loggen. Iedereen is van harte welkom!