Ontmoeten, kunst en lekker eten tijdens de Geerteskerkdag

KLOETINGE – De Protestantse Gemeente van Kloetinge houdt vrijdag 7 juni 2019 de traditionele Geerteskerkdag in de Geerteskerk. Het programma, dat loopt van 9.00 uur tot 22.00 uur, bevat vele activiteiten en een bijzondere maaltijd. De Geerteskerkdag is bedoeld voor bekenden en minder bekenden, mensen die gewoonlijk niet zo snel in de Geerteskerk komen.

Burgemeester Margo Mulder van Goes opent de Geerteskerkdag met  de kinderen van de Kloetingse school. De kinderen krijgen daarna kunstworkshops en kunnen leren trommelen op djembe’s.

Charles Linssen

’s Middags geeft Charles Linssen van 15.00 tot 17.00 uur een workshop fotografie. Hij gaat aan de slag met inzoomen. Jong en oud is welkom met wat voor soort fototoestel of telefoon dan ook. Hij geeft uitleg, tips en desgevraagd een beoordeling van de foto’s. Toegang is vrij, wel graag van te voren opgeven.

’s Avonds wordt een pop-up restaurant in de kerk geopend. Mensen van @Your Place en ’t Hattum Uus verzorgen een heerlijk diner. Kosten € 15,– p.p., opgeven is noodzakelijk.

Patricia Foort

 

Rond 20.00 uur, na de maaltijd, geeft de Goese zangeres Patricia Foort een optreden met Soul & Motown-klassiekers.

Ook dit jaar is het mogelijk om Kloetinge ‘van bovenaf’ te bekijken. Onder begeleiding kunnen belangstellenden om 19.00 en 21.00 uur de toren beklimmen om bij het vallen van de avond te genieten van het uitzicht.

Behalve de maaltijd zijn alle activiteiten gratis. Meer informatie en opgeven voor de fotoworkshop en/of de maaltijd via  rkfb@zeelandnet.nl of  800jaarkerk@gmail.com of 06-14256768

Het uitzicht vanaf de toren van de Geerteskerk.