‘OntSPANJE: van (in)spanning naar ontspanning’

MIDDELHARNIS – Annabell Magdenburg- de Jong komt donderdag 10 november 2022 in de Emmaüskerk in Middelharnis spreken over ‘OntSPANJE: van (in)spanning naar ontspanning’.

Annabell Magdenburg-De Jong.

Annabell Magdenburg studeerde in Duitsland af als Gymnastiklehrerin en in het kader daarvan geeft ze trainingen, waaronder pilateslessen. Na haar studie theologie is ze beide disciplines gaan combineren. Naast haar werk als pastor in Vlaardingen geeft zij persoonlijke trainingen.

In ‘OntSPANJE: van (in)spanning naar ontspanning’ belicht zij de spanningen die mensen voelen door het dagelijkse nieuws. Van burn-outs bij jong-volwassenen, depressieve scholieren, de oorlog in Oekraïne, een dreigende kernoorlog, de klimaatverandering, en boze boeren tot het stikstofprobleem. Als iemand veel spanning ervaart is het soms moeilijk te ontspannen. Annabell Magdenburg gaat tijdens de bijeenkomst nader in op het verband tussen lichaam en geest, hoe die interactie ontstaat en hoe je daar het beste mee kan omgaan. Hoe kunnen we vanuit de Bijbel daar iets over leren en dat ook in de praktijk toepassen. Er blijken veel meer mogelijkheden te zijn dan een heerlijk reisje naar SPANJE.

Omdat uitleg afgewisseld wordt met praktische oefeningen, is het raadzaam gemakkelijke kleding aan te trekken. De avond is geschikt voor jong en oud, manager of leerling, man of vrouw. De bijeenkomst begint 0m 20.00 uur.

Voor meer informatie 06-13513630