Ook Hellevoetsluis doet mee aan de Passion40Daagse


HELLEVOETSLUIS – Ook Hellevoetsluis doet op 2 april 2022 met een Paaswake en concert door Gerald Troost mee aan het landelijke PKN-evenement The Passion40daagse, dat als opmaat dient van de landelijke Passion op Witte Donderdag. Het thema is ‘Alles komt goed?!’, woorden van hoop en God belooft ons een nieuwe wereld. Ook al voelt het nu nog niet altijd zo, Pasen laat zien dat er een nieuw begin mogelijk is.

Gerald Troost.

In Hellevoetsluis wordt het concert gegeven door Gerald Troost en zijn begeleidingsband. Hij treedt op zaterdag 2 april 2022 vanaf 20.00 uur op in de Petrakerk. Gerald Troost is een bekende verschijning in Nederland sinds zijn eerste CD in 2000 uitkwam. De allermooiste cd die hij heeft uitgebracht is misschien wel ‘Pasen’. De cd bevat indringende teksten en muziek over het lijden en de opstanding van Jezus Christus. En juist deze bijzondere liedjes als ‘100%’, ‘O hoofd vol bloed en wonden’, ‘Stille zaterdag’ en ‘Jezus leeft’ zal hij samen met verschillende musici live ten gehore brengen in Hellevoetsluis.

Voorafgaand aan het concert is er op het plein voor de Petrakerk een Paaswake, met een replica van het Passionkruis.

De kaarten voor het concert kosten 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Er moeten minimaal 100 kaarten worden verkocht, anders bestaat de kans dat het concert niet doorgaat. Wees er dus snel bij. Klik hier om uw kaarten te bestellen.

Voor meer informatie kun je terecht bij de MCPR (André van Marion) mcpr@pghellevoetsluis.nl