Openluchtdienst op Gapingse camping

GAPINGE – Op camping Welgelegen in Gapinge wordt zondag 22 augustus een openluchtdienst gehouden. Dit wordt een speciale dienst met veel mime en dans: naast zingen kun je ook met je hele lichaam God de Schepper aanbidden in dans en door middel van mime kun je met je lichaam een verhaal vertellen.

De openluchtdienst gaat niet uit van één kerkgenootschap, maar is een persoonlijk initiatief van christenen met diverse kerkelijke achtergronden.

Mimedocent Job van der Wal geeft in de week voorafgaand aan de openluchtdienst op camping Welgelegen een serie mimecursussen, zijn collega Rebekka  de Wit geeft danslessen. In deze buitenlessen wordt toegewerkt naar een optreden tijdens de openluchtdienst. De trainingen zijn van woensdag 17 tot en met zaterdag 21 augustus van 10.00 tot 13.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Tijdens de openluchtdienst, die om 10.30 uur begint, zijn de bekende coronamaatregelen van kracht. Bezoekers wordt gevraagd een eigen stoel en mok of beker mee te brengen. Na afloop is er koffie, thee of limonade.

Aanmelden voor deze samenkomst is verplicht via www.mightyimpulsemovement.nl/agenda