Passieconcert in Mozeskerk Biezelinge

BIEZELINGE – Het Codarts Kerkmuziek Ensemble geeft vrijdagavond 24 maart in het kader van de Passion 40Daagse een Passieconcert in de Mozeskerk in Biezelinge.

Het ensemble wordt gevormd door Kerkmuziek-studenten van het Rotterdamse Conservatorium (Codarts) en staat onder leiding van Hanna Rijken. Op het programma staan bekende aria’s en koralen uit de Matthäus Passion en Johannes Passion van Bach (o.a. de aria ‘Aus Liebe’ en ‘Ich folge Dich’) en uit de Messiah van Händel (o.a. ‘I know that my Redeemer liveth’).

Het Codarts Ensemble staat onder leiding van Hanna Rijken.

Er zullen ook enkele bekende passiekoralen vierstemmig met alle aanwezigen worden ingestudeerd en uitgevoerd (o.a. ‘Erkenne mich, mein Hüter’). Uitvoerenden zijn Anneke de Hoop, Gertine Hoefnagel, Wibren Jonkers, Steven Knieriem en Maarten Wilmink.

Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. Kaartverkoop op de avond zelf in de Mozeskerk of via zingen in de kerk. Klik hier of klik hier

De kaarten kosten 10 euro per persoon (kinderen 5 euro). De opbrengst van de kaartverkoop is voor een goed doel, aangedragen door de PKN (Protestantse Kerk in Nederland).