Praise in kerk Nieuwland

NIEUW- EN SINT JOOSLAND – De bescheiden dorpskerk van Nieuw- en Sint Joosland wordt om de week op zondagmorgen gebruikt voor de eredienst van de Protestantse Gemeente, De andere week is de dienst in buurtdorp Ritthem. Daar komt verandering in. Op de derde zondag van de maand vanaf  17 november 2019 zijn er  voortaan vanaf 18.00 uur praise-samenkomsten.  Het is de bedoeling deze te houden in de periode september tot en met april.

De organisatie maakte de volgende uitnoding: ,,Welkom bij NIGHT OF WORSHIP (NOW)… of alvast welkom! 17 november is er een onwijs gave avond georganiseerd waar we u en jou graag voor willen uitnodigen! Een avond waar we elkaar kunnen leren kennen, en door middel van muziek God kunnen ontmoeten.
Ben je niet gelovig of nooit naar de kerk geweest? Dan is dit voor jou een unieke kans! Een kijkje in de dorpskerk van Nieuw- en Sint Joosland. Ga jij al naar de kerk? Ook van harte welkom! Samen Jezus volgen en steeds meer van Hem ontdekken. Samen = Sterker! Het is een mooie kans om verder te groeien in geloof en andere christenen te ontmoeten naast de gewone kerkdiensten. 1 kerk met 1 doel!
Muziek is een bijzonder middel om God te zoeken en groot te maken. Er wordt gezegd dat zingen 2x bidden is, zo is het!
NOW zal eens in de maand op de derde zondagavond van de maand zijn. Van 18.00 tot 19.00 uur in de dorpskerk van Nieuw- en Sint Joosland. IEDEREEN is van harte welkom!”