Première pianist Lamfers in Middelburgse Koorkerk

MIDDELBURG – Jacco Lamfers geeft op donderdag 17 september 2020 een miniconcert op de vleugel in de Middelburgse Koorkerk. Het concert is bijzonder door de première van zijn dit jaar geschreven compositie: Three tree meditations.

De ingang van de Koorkerk ligt links van de Lange Jan. Het miniconcert begint om 15.00 uur en duurt ca. 30 minuten. De toegang is vrij, collecte aan de uitgang. Er wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen.

Jacco Lamfers

Jacco Lamfers (1970) studeerde piano en compositie aan de conservatoria in Den Haag en Rotterdam. Daarna specialiseerde hij zich in liedbegeleiding. Lamfers concerteerde in binnen- en buitenland, solo en samen met zangers en instrumentalisten. Daarnaast was hij docent piano en muziektheorie.

Van 2013 tot 2018 woonde Jacco samen met zijn gezin in Schotland en. Hij was toen verbonden aan het Royal Conservatoire of Scotland in Glasgow als begeleider en coach bij de zangafdeling. Bij zijn terugkeer in Nederland hervatte hij het spelen en lesgeven. Jacco is docent piano aan de Zeeuwse Muziekschool. Hij begon ook weer te componeren. De Middelburgse componist Douwe Eisenga coacht hem daarbij.  http://www.jaccolamfers.nl

, ,