Schilderijenexpositie en -verkoop in Kleverskerke

KLEVERSKERKE – In de kerk van de Protestantse gemeente Kleverskerke worden momenteel schilderijen van Marjan Kamp uit Arnemuiden geëxposeerd. Tijdens de openstelling van de kerk, iedere donderdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 uur, zijn de schilderijen te zien. Belangstellenden kunnen de doeken ook kopen. De opbrengst van de schilderijen gaat naar de kerk en het ZWO-project Delta voor Indonesië.

Naast de schilderijenexpositie is er in het zaaltje achter de kerk een tweedehands boekenmarkt. De opbrengst daarvan is geheel bestemd voor Delta voor Indonesië. Verder zijn er Walcherse walnoten te koop.

Het zaaltje is op dit moment toegankelijk voor maximaal 1 à 2 personen tegelijk.

In de kerk zelf kunnen mensen op donderdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 uur even rustig zitten, een kaarsje branden of een gesprekje hebben. Daar kunnen momenteel maximaal twee tot vier gasten tegelijk worden ontvangen. In de kerk is ook een foto-expositie van de kerk en omgeving van Kleverskerke te zien van wijlen de heer Leonard den Beer Poortugael.

Mocht donderdagmiddag niet voor u uitkomen, dan kan telefonisch een afspraak voor een andere dag worden gemaakt via 06-13167690

Schilderijen van Marjan Kamp.