Schrijver Manu Keirse spreekt in Meliskerke over ‘Anders leven’

MELISKERKE – Schrijver Manu Keirse is woensdag 14 september vanaf 19.30 uur in de Odulphuskerk van Meliskerke om te spreken over zijn nieuwe boek ‘Anders leven, pleidooi voor een humanere en meer verbonden samenleving’.

Manu Keirse | Foto Jimmy Kets

Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en een autoriteit in België en Nederland als het om verdriet, verlies en de laatste levensfase gaat. Zijn boeken over deze thematiek zijn stuk voor stuk bestsellers en werden in vele talen vertaald. Zijn drijfveer: ons weer leren omgaan met verlies en sterven.

Aan de hand van drie basisthema’s – anders ouder worden, anders ziek zijn en anders sterven – gaat Manu Keirse in dit inspirerende boek op zoek naar een fundamenteel andere manier van leven. Hij stelt daarbij prikkelende vragen én geeft genuanceerde antwoorden. De schrijver gaat ook in gesprek met de aanwezigen. Tijdens de avond is er ee uitgebreide boekentafel aanwezig.

De avond wordt georganiseerd door de Protestantse gemeente Biggekerke/Meliskerke en boekhandel De Boekenmolen. Entree is € 7,50, aanmelden (het aantal plaatsen is beperkt) bij Boekhandel De Boekenmolen via e-mail / telefoon / app. (info@de-boekenmolen.nl / 0118562341 / 0639120732).