TafelTijd in Kapelle en Oud-Beijerland

KAPELLE-OUD-BEIJERLAND – Geloof je en ben je LHBTI+ of gewoon geïnteresseerd? Ga met elkaar aan tafel tijdens een fijne maaltijd in gesprek over zingeving en geloof. Dat kan binnenkort weer op twee plaatsen in de classis Delta. Op zondag 5 maart is het TafelTijd in de Hervormde kerk in Kapelle, en op zaterdag 11 maart is het TafelTijd in de huiskamer van De Open Hof in Oud-Beijerland.

Tafeltijd is een initiatief van wijdekerk om samen kerk te zijn. Centraal staat: niet elkaar overtuigen, maar inspireren, steunen en aanvaarden in de liefde van Jezus.

In Kapelle wordt gezamenlijk een Amerikaanse maaltijd bereid, waarvoor iedereen iets kan meenemen. Ook in Oud-Beijerland wordt het eten samen gekookt, en ook hier kan iedereen iets meebrengen om te delen.

Tafeltijd in Kapelle op zondag 5 maart is van 17.30 – 20.00 uur in de Hervormde kerk van Kapelle (Kerkplein 4). Aanmelden via tafeltijdzeeland@gmail.com

Tafeltijd in Oud-Beijerland op zaterdag 11 maart is van 18.00 – 20.30 uur in de huiskamer van De Open Hof in Oud-Beijerland (W. van Vlietstraat 2a). Inloop vanaf 17.30 uur. Aanmelden via tafeltijddeopenhof@gmail.com