Thema-avond over keuzes rondom het levenseinde

BRUINISSE – De PKN-gemeenten van het SAGE-project Duiveland houden donderdag 14 februari vanaf 20.00 uur een thema- en gespreksbijeenkomst over ‘Keuzes rondom het levenseinde’.

Dr Jelle Epker

Dr Jelle Epker, internist-intensivist in het Erasmus MC promoveerde op dit onderwerp. Hij geeft als christen deze avond uitleg en vertelt over zijn ervaringen in de praktijk. Zo komen vragen aan de orde als wat is palliatieve sedatie, wat is het verschil met euthanasie, wanneer staak je een behandeling, keuzes rond orgaandonatie, en wel of niet reanimeren.

De avond wordt georganiseerd door de PKN-gemeenten van het SAGE-project Duiveland, waarin deelnemen de Gereformeerde Kerk Bruinisse, de Hervormde gemeente Bruinisse, de Protestantse gemeente Nieuwerkerk, de Hervormde gemeente Oosterland, de Protestantse gemeente Ouwerkerk en de Hervormde gemeente Sirjansland.

De themabijeenkomst in de gereformeerde kerk (Noorddijk 4) in Bruinisse begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur met koffie of thee. Iedereen is van harte welkom.

%d bloggers liken dit: