Themadienst in Kloosterzande: Voor wie ben jij goed nieuws?

KLOOSTERZANDE – De Protestantse gemeente Oosthoek houdt zondag 15 mei 2022 een themadienst rond het ZWO-ontwikkelingsproject Delta voor Indonesië.

De dienst, met als thema ‘Voor wie ben jij goed nieuws?’, staat in het teken van vieren, natuur, ontmoeting en dialoog. In het na-programma is er, naast koffie/thee, een culinaire verrassing met een Indonesisch tintje, verzorgd door de vrouwengroep.

Er is een donatiepot aanwezig voor een vrijwillige bijdrage. Kinderen zijn van harte welkom. De aanwezigen gaan de natuur in en de kinderen krijgen een gevuld tasje mee.

Ook de bloembollenactie ‘Zet de Delta in bloei voor Indonesië’ krijgt volop aandacht. In de kerk is een informatietafel waar een donatie kan worden gedaan en een formulier kan worden ingevuld om de bloembollen in september dit jaar te ontvangen. Met deze verkoopactie van bloembollen voor Indonesië krijgt niet alleen uw tuin in 2023 een fleurig tintje, maar worden tevens de ZWO-projecten in Indonesië gesteund: duurzame landbouw, opvang van straatkinderen en onderwijs voor vrouwen. Klik hier voor meer informatie over deze projecten.

De dienst in de Hof te Zandekerk in Kloosterzande begint om 10.00 uur.