Top 2000-viering in Oostburg

OOSTBURG – Ook dit jaar houdt de Protestantse Gemeente de Brug in Oostburg een Top 2000-viering. Deze unieke wervelende show met nummers uit de Radio 2 Top 2000 is verpakt als het muziekcafé uit de Top 2000 à gogo-uitzendingen en mee te maken op zaterdag 29 december vanaf 19.30 uur in de kerk aan het Kerkplein in Oostburg.

Aan deze vierde editie werken mee: het Truzements Mannenkoor, brassband Sixpack, troubadour Remco en de Imaginary band. Een unieke Top 2000 quiz ontbreekt natuurlijk niet.

De Protestantse Gemeente de Brug verzorgt deze Top 2000- viering omdat ze wil bijdragen aan de ontmoeting van mensen. Werken aan verbinding dus. Sta eens stil bij datgene wat en wie popmusici inspireert en hoe het christelijk geloof hierin doorwerkt. Het roept de vraag op wat en wie ons allen inspireert. Dat mag en kan worden uitgewisseld.

Muziek verbindt, muziek zorgt voor ontmoeting, inspireert, argumenteert en zorgt voor discussie. De viering sluit aan bij wat Radio 2 van 25 december tot en met 31 december in een continue programmering aan populaire popmuziek presenteert. Iedereen, kerkelijk, of niet- kerkelijk,  jong en oud, is van harte welkom bij deze viering. De toegang is gratis. Er wordt gecollecteerd voor ‘Zeeland voor Pakistan’. Kerk in Actie steunt projecten in Pakistan, waar arme boeren een bestaan kunnen opbouwen, zodat zij in hun levensonderhoud kunnen voorzien.

Na afloop kan er worden nagepraat onder het genot van een drankje.

Dit Top 2000 café van De Brug is anders dan de Top 2000 kerkdiensten zoals die worden gehouden op andere plaatsen in Nederland.

%d bloggers liken dit: