Wafels en plantjes te koop op pinksterdrie in Oostkapelle

OOSTKAPELLE – De ZWO-commissie Oostkapelle bakt op dinsdag 7 juni 2022, pinksterdrie, weer haar de ‘enige echte ZWO-roomboterwafels’. ,,Er is géén onbeperkte voorraad, dus zorg dat u er op tijd bij bent om teleurstellingen te voorkomen’’, zo meldt de organisatie.

De wafels kunnen worden meegenomen, maar er kan meteen gezellig een kopje thee, koffie of fris worden gedronken, met of zonder wafel. De opbrengst is geheel bestemd voor Delta voor Indonesië. De organisatie verkoopt deze keer ook plantjes, zodat het een wat grotere happening kan worden. ,,Daarmee hopen we er met elkaar een feestje van te maken, waarmee we ook nog eens de projecten steunen voor kinderen, vrouwen en boeren van Delta voor Indonesië. U komt toch ook zeker?’’

De wafelkraam en plantjes zijn op pinksterdrie te vinden vlakbij de Dorpskerk in de timmermanswerkplaats aan de Waterstraat 9A en in het naastgelegen Protestants Kerkcentrum aan de Johan de Pourckstraat 2. De wafel- en plantjesactie begint om half elf en stopt als alles is verkocht.