Wekelijks

Kopje koffie?

Goes

Elke donderdagmorgen van 9.30 – 11.30 is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de Vredeskerk, Ds. W. H van der Vegtplein 2, Goes’.
Iedereen mag vrijblijvend binnenlopen voor een kop koffie of thee en een praatje,  bewoners van de wijk Goes – Oost en gemeenteleden uit alle wijken. De ontmoetingsochtenden zijn een initiatief van de wijkvereniging, kerken, scholen en zorginstellingen om open te staan voor elkaar en naar buiten.
Informatie: Loes Louws, 216101 of loeslouws@gmail.com of ds.Nelleke van der Linden, 06- 53496567 of n.vander.linden@kpnmail.nl

Middelburg

Iedere vrijdagmorgen bent u van harte welkom bij Koffiehuis ‘de Ontmoeting’. Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar, vanzelfsprekend met iets lekkers erbij. Er zijn mooie kaarten en leuke cadeautjes te koop. Er liggen tijdschriften en er kan een spelletje gespeeld worden, bijv. dammen, slabberjannen of sjoelen. Voor de kleine kinderen is er een speelhoek. Plaats: Ontmoetingskerk, Oosterscheldestraat 1, Middelburg

Nieuwerkerk

nieuwerkerkhartvanElke woensdagmorgen om 9.30 uur staat de koffie klaar in kerkcentrum Punt-3 bij de Johanneskerk in Nieuwerkerk. Er is dan een inloopochtend met een gratis kopje koffie. ‘Hart van Nieuwerkerk’ hebben we het genoemd en het ‘Hart’ staat open voor iedereen die behoefte heeft aan een praatje onder het genot van een kopje eerlijke koffie of thee. Er is elke week een crea-activiteit volgens een rooster, waarvoor men zich van tevoren in kan schrijven: Kaarten maken, een bloemstukje opmaken, van theezakjes een kunststuk maken, een vogelarrangement maken enz. Ook is er elke week een kraampje waar artikelen van de Wereldwinkel te koop zijn. Bijvoorbeeld de heerlijke koffie! Dit diaconale initiatief loopt al verschillende jaren erg goed. Gemeenteleden, dorpsbewoners, gasten, iedereen is welkom. De ochtenden worden goed bezocht en voorzien duidelijk in een behoefte. De organisatie is in handen van een groepje gemeenteleden die met veel plezier deze ochtenden als gastvrouw fungeren of een gedeelte van de organisatie op zich nemen. Contactpersoon is mevr. Karin van der Weele. Voor meer informatie: Tel. 0111-643811 Zie verder voor foto’s en informatie de website www.pknnieuwerkerk.nl Bij de activiteiten vindt u het ‘Hart’.

Oostburg

Iedere woensdagmorgen koffieochtend vanaf 09.00 tot 11.30 uur in het Kerkcentrum aan het Kerkplein 2in Oostburg. Dat is gelegen tegenover de Protestantse Kerk.

Veere

In De Korenmaat aan de Kerkstraat 6 in Veere kun je op donderdag tussen 10 en 12 uur gratis koffie en thee drinken en desgewenst de PZC en Trouw lezen. Voor de kinderen is er speelgoed.