Workshop over de Veertigdagentijd

VLISSINGEN – Het thema voor 2019 van de 40dagentijdcampagne van Kerk in Actie is ‘een nieuw begin’.  Diakenen en /of ZWO-leden komen keer op keer in actie voor een nieuw begin. De 40dagentijdcampagne is een manier om uw gemeente hierbij te betrekken. Of u dat nu voor het eerst doet, of dat uw gemeente al jarenlang deelneemt,  er is nu een workshop over dit onderwerp, waarbij u kennis maakt met het thema, inspirerende verhalen hoort, en aan de slag gaat om tot concrete acties te komen.

Na een interactieve en inspirerende opening, waarbij de liturgiegids wordt gebruikt, komen de projecten uit de 40dagentijdcampagne 2019 aan bod tijdens een persoonlijk verhaal van de consulent. U doet tijdens de workshop nieuwe ideeën op, krijgt tips en ontdekt de kracht van verhalen om uw gemeente in beweging te krijgen, zodat uw met uw eigen actieplan aan de slag kunt.

De workshop is vooral voor diakenen en ZWO-leden, maar predikanten, kindernevendienstleiding of gemeenteleden die zich bezighouden met liturgisch bloemschikken, zijn ook welkom.

De workshop is gratis, er is koffie, thee en iets lekkers.

Voor de regio Delta wordt de workshop op de volgende plaatsen en data geven door consulent Tom Kosters:

23 oktober: Zierikzee, Thomaskerk, Sint Domusstraat
25 oktober: Hoek, prot.gem. Hoek, Langestraat 6
24 oktober: Middelburg, De Hoeksteen, roozenburglaan 22 (VOL)

U kunt de voor u meest geschikte datum en locatie kiezen. Aanmelden is verplicht.
Klik hier om u aan te melden.

%d bloggers liken dit: