Zet de Delta in bloei voor Indonesië

VLISSINGEN –  Met de verkoopactie ‘bloembollen voor Indonesië’ krijgt het jaar 2022 een fleurig tintje voor de ZWO-commissie (Zending-Werelddiaconaat-Ontwikkelingssamenwerking) en de diaconieën in de classis Delta.

De familie Dogterom uit Oude Tonge kweekt de bloembollen, die de classis in bloei zullen zetten. In mei 2022 zullen via heel veel kerken in de classis deze bloembollen verkocht en in september 2022 geleverd. Om alles in goede banen te leiden wordt de medewerking gevraagd van de verschillende diaconieën en commissies. Voor de bloembollen, promotiematerialen en handleiding van deze kant- en-klare actie wordt gezorgd. Deelnemen is dan ook eenvoudig.

Interesse om mee te doen aan deze actie van Delta voor Indonesië? Stuur dan een mailtje naar els@bosselaar.net dan wordt je over het verloop van de actie op de hoogte gehouden. Vermeld in de mail: 1 de naam van de gemeente en de plaats van de gemeente; 2 naam van de contactpersoon; 3 emailadres van de contactpersoon; 4 telefoonnummer van de contactpersoon.

Inschrijvingen om mee te doen met deze actie moeten vóór 15 februari 2022 binnen zijn op het mailadres (zie hierboven) van Els Bosselaar.

Telefonisch kun je informatie krijgen via:

– Petra v d Berge 06-13167690 (lid ZWO commissie van de classis Delta)
– Els Bosselaar 06-57349236 (lid ZWO commissie van de classis Delta)
– Menno Hanse 06-48154922 (consulent Kerk in actie)

Klik hier voor meer informatie over het ZWO-project Delta voor Indonesië.