Zomeractiviteiten Hof te Zandekerk

KLOOSTERZANDE – De Hof te Zandekerk in Kloosterzande is in de maanden augustus en september 2022 weer het toneel van tal van activiteiten. De Stichting Kerk in Klooster stelt tijdens deze zomermaanden de kerk open voor bezichtiging (met uitzondering van 14 augustus). Iedere zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur kan de Hof te Zandekerk worden bezocht.

Kunstenares Helge van Drongelen exposeert werk uit haar atelier (quilts en schilderingen). Daarnaast wordt op verschillende zondagen (4, 11 en 25 september) live pianomuziek gespeeld.

Op zondag 11 september is de kerk open in verband met Open Monumentendag (van 12.00 tot 17.00 uur). Er is een gids aanwezig om bezoekers uitleg te geven over deze bijzondere kerk, waarin heden en verleden elkaar ontmoeten.

Op 13 augustus (12.00 tot 18.00 uur) wordt het twaalfde Bernardusfeest gevierd in de tuin van de Hof te Zandekerk. Er is een gezellige markt met ambachten, creativiteit, streekproducten, kunst, antiek, brocante en demonstraties. Diverse trappistenbieren, wafels, koffie en fris zijn verkrijgbaar. Voor de kinderen is er een springkussen. De toegang tot het feestterrein is gratis.

Kijk voor meer informatie over activiteiten in de Hof te Zandekerk op de website van www.stichtingdekerkinklooster.nl en Facebook.