Activiteiten Walcheren

Actiedag Zeeland voor Pakistan

De Zendingscommissie Protestantse Kerk in Vrouwenpolder houdt zaterdag 3 november weer een actiedag Zeeland voor Pakistan.

De opbrengst van de actiedag gaat in zijn geheel naar de drie projecten van Zeeland voor Pakistan. Dat zijn NOAD, REEDS en OTS. Zij zetten zich in voor voedselzekerheid, het verbeteren van de situatie van verstandelijk beperkte kinderen en theologisch onderwijs.

Het programma van de Actiedag belooft naast een boekenmarkt, een gezellige dag met oliebollen en wafels, gebak, soep en broodjes, een verloting met prijzen, mooie bloemstukken, kerst- en wenskaarten en een kinderprogramma, met als speciaal onderdeel om 15.15 uur de verrassende quiz ‘Hoe goed kent u uw dorp?’

Locatie Actiedag: De Ontmoeting, Dorpsdijk 27, Vrouwenpolder
Tijd: 11.00 tot 16.30 uur

 

Kerkdienst met aandacht voor Pakistan

De eerste zondag van november staat elk jaar in het teken van Zendingszondag. Dat is een mooie traditie. Nu er zoveel gemeenten betrokken zijn bij het Kerk in Actie project ‘Zeeland voor Pakistan’, willen we daar op deze Zendingszondag bijzonder aandacht aan schenken. In diverse protestantse gemeenten in Zeeland staat dan ook zondag 4 november 2018 in het teken van aandacht voor de projecten in Pakistan. Het gaat concreet om 3 projecten: NOAD, REEDS en OTS – zij zetten zich in voor voedselzekerheid, het verbeteren van de situatie van verstandelijk beperkte kinderen en theologisch onderwijs. U hebt de mogelijkheid om zo’n ZWO- en Zendingsdienst mee te maken in de:

–       Odulphuskerk, Torenstraat 8, Meliskerke – Aanvang: 10.00 uur;

–       Protestantse Dorpskerk, Waterstraat 2, Oostkapelle – Aanvang: 10.00 uur;

 

%d bloggers liken dit: