Activiteiten Walcheren

Dinsdagen en
woensdagen
juli en augustus

Vanaf dinsdag  3 juli t/m eind augustus zal er tijdens de openstelling van de Kleine kerk in Veere ook dit jaar  op de dinsdagen en de woensdagen een verkoop worden gehouden van tweedehands boeken. De keus is verrassend groot en bezoekers hebben bovendien alle tijd om het interessante interieur van dit monumentale kerkgebouw in alle rust te bekijken.

De opbrengst van deze activiteit is volledig bestemd voor het ZWO-project Pakistan.

Voor nadere inlichtingen kunt u bellen met 0613167690

Concert de Oden van Salomo

Sint Jacobskerk Vlissingen

Sint Jacobskerk Vlissingen

Het is de oudste verzameling christelijke liederen en gebeden die bewaard is gebleven (80-120 na Christus). En toch kent bijna niemand ze: de Oden van Salomo. De Aramese christenen zongen meeslepende feestliederen. Over de Messias die hen opzoekt in hun uitzichtloze situatie en die hun de weg baant naar het paradijs.

Met bekende dichters en een heel team fantastische muzikanten ging componist/multi-instrumentalist/producer Sjoerd Visser aan de slag. Het resultaat is een avondvullend programma vol prachtige muziek (keltisch/klezmer/folk) en ontroerende woorden. Het neemt je mee naar 19 eeuwen terug; naar de eerste mensen die Jezus passioneel volgden.

Dit inspirerende concert is op vrijdagavond 23 november in de Sint Jacobskerk in Vlissingen. Er volgt nog meer informatie over, maar u kunt ook vast kijken op www.zingenindekerk.nl

ZWO-werkgroep

 

Zaterdag 18  augustus

ZWO Walcheren staat op zaterdag 18 augustus met een kraam voor Pakistan op de Oostkapelse Dag

Zaterdag 18 augustus

Op zaterdag 18 augustus van 14.30-ca 16.30 uur een High tea bij mooi weer in het bomenbos.
Opgeven van te voren bij Petra v d Berge 0613167690Kosten € 10,00 p.p. kinderen half geld.

Zaterdag 8 september

Tijdens Open Monumentendag op zaterdag 8 september wordt er in de kerk van Kleverskerke een grote 2e hands boekenmarkt gehouden.
De opbrengst van deze activiteit is volledig bestemd voor het ZWO-project Pakistan. Tijd: van 10.00-16.00 uur bent u hartelijk welkom/
Bel voor meer informatie  0613167690