Activiteiten Walcheren

Grote tweedehands boekenmarkt in Veere voor Pakistan

VEERE – In de Kleine Kerk van Veere (Kapellestraat) wordt in de maanden juli en augustus twee maal per week een grote tweedehands boekenmarkt houden. De opbrengst gaat naar het ZWO-project Zeeland voor Pakistan.

Iedere dinsdag van 10.30 tot 16.30 uur en iedere woensdag van 13.30 tot 16.30 uur is de boekenmarkt te bezoeken. Wekelijks wordt de voorraad aangevuld. De prijzen liggen laag, om zo meer boeken te verkopen ten bate van het Zeeland voor Pakistan-project.

Actiedag Zeeland voor Pakistan

De Zendingscommissie Protestantse Kerk in Vrouwenpolder houdt zaterdag 3 november weer een actiedag Zeeland voor Pakistan.

De opbrengst van de actiedag gaat in zijn geheel naar de drie projecten van Zeeland voor Pakistan. Dat zijn NOAD, REEDS en OTS. Zij zetten zich in voor voedselzekerheid, het verbeteren van de situatie van verstandelijk beperkte kinderen en theologisch onderwijs.

Het programma van de Actiedag belooft naast een boekenmarkt, een gezellige dag met oliebollen en wafels, gebak, soep en broodjes, een verloting met prijzen, mooie bloemstukken, kerst- en wenskaarten en een kinderprogramma, met als speciaal onderdeel om 15.15 uur de verrassende quiz ‘Hoe goed kent u uw dorp?’

Locatie Actiedag: De Ontmoeting, Dorpsdijk 27, Vrouwenpolder
Tijd: 11.00 tot 16.30 uur

 

Kerkdienst met aandacht voor Pakistan

De eerste zondag van november staat elk jaar in het teken van Zendingszondag. Dat is een mooie traditie. Nu er zoveel gemeenten betrokken zijn bij het Kerk in Actie project ‘Zeeland voor Pakistan’, willen we daar op deze Zendingszondag bijzonder aandacht aan schenken. In diverse protestantse gemeenten in Zeeland staat dan ook zondag 4 november 2018 in het teken van aandacht voor de projecten in Pakistan. Het gaat concreet om 3 projecten: NOAD, REEDS en OTS – zij zetten zich in voor voedselzekerheid, het verbeteren van de situatie van verstandelijk beperkte kinderen en theologisch onderwijs. U hebt de mogelijkheid om zo’n ZWO- en Zendingsdienst mee te maken in de:

–       Odulphuskerk, Torenstraat 8, Meliskerke – Aanvang: 10.00 uur;

–       Protestantse Dorpskerk, Waterstraat 2, Oostkapelle – Aanvang: 10.00 uur;

 

%d bloggers liken dit: