MIDDELBURG – Mede op initiatief van een aantal kerken in Walcheren speelt op vrijdag 19 april in de Schouwburg in Middelburg de theatervoorstelling In Gods naam”.  Deze begint om 20.00 uur.

In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Ragas neemt de bezoeker mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, humor, ontwapenende kwetsbaarheid en confronterende dialogen. Hij verweeft zijn herkenbare, persoonlijke levensvragen met de verhalen uit de Bijbel.

Tegenspeler Yvonne van den Eerenbeemt neemt verschillende rollen uit de verhalen aan en roept Bastiaan en het publiek soms tot de orde: ,,Dit staat er helemaal niet, ook al is het wel altijd zo uitgelegd”. . Martijn Beekers, multi-instrumentalist, geeft muzikale ondersteuning en rijgt moeiteloos het repertoire van Elvis, spirituals, Bach en Hazes aan elkaar.

Voor dit optreden zijn nog enkele kortingskaarten beschikbaar € 15,00 (normaal 25.00). Belangstellenden kunnen contact opnemen met Anneloes Steglich tel. 06 27073657