Bevestiging ds. Corine van Eck tot voorzitter visitatoren  

WOLPHAARTSDIJK  –  Dominee Corine van Eck uit Wolphaartsdijk wordt zondag 17 maart tijdens een korte dienst bevestigd als voorzitter van het Classicale College van Visitatoren. Zij zal nauw samenwerken met ds Arie van der Maas, de Delta-classispredikant.  De bevestigingsdienst begint om 15.00 uur in de Nicolauskerk aan de Oostkerkestraat 1 in Wolphaartsdijk.

Corine ven Eck

Het werk van Corine van Eck als voorzitter van het Classicale College van Visitatoren is een deeltaak. Zij blijft daarnaast predikant van de Protestantse gemeente in Wolphaartsdijk. Deze verbintenis markeert een nieuwe fase van het werk van de visitatie.
Tijdens de dienst zal er ook aandacht zijn voor het afscheid van voorzitter ds. J.H. (Huub) Smeets uit Terneuzen en scriba de heer P.N.G.C. (Peter) Schakel uit Middelburg. Beiden dienden met hart en ziel de opdracht van de visitatie over een lange reeks van jaren.De dienst staat onder verantwoordelijkheid van de kerkenraad van de Protestantse gemeente te in Wolphaartsdijk. Voorgangers zijn classispredikant Arie van der Maas, ds. Huub Smeets en ds. Corine van Eck. Na afloop  is er in de kerk gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje en kunnen de bezoekers de visitatoren de hand drukken.

Belangstellenden zijn ook zonder aanmelding welkom maar in verband met de organisatie is een berichtje vooraf gewenst. Dat kan tot uiterlijk 13 maart aanstaande bij scriba P. van den Boogaart, Titiaanstraat 26, 3262 HT Oud – Beijerland. E-mail: classisscriba-delta@protestantsekerk.nl