Soundtracks

Hier vindt u een aantal soundtracks van liederen die te horen waren in afleveringen van Geloof in Zeeland:


Soundtrack van Vlammen zijn er vele, één is het licht uit de uitzending Geloof in Zeeland van Pinksterzondag 31 mei 2020 vanuit de Willibrordusbasiliek in Hulst. Het lied van Anders Frostenson werd uitgevoerd door Fieneke Vink en Gerard Sturm (zang), pianiste Annemarie Koppelaar (www.annemariekoppelaar.nl) en violiste Annette Jumulet. Klik hier voor ons achtergrondverhaal over dit lied.


Soundtrack van Als God ons thuisbrengt uit de uitzending Geloof in Zeeland van 24 mei 2020 vanuit de Sint Augustinuskerk in Middelburg. Tekst uit Vijftig psalmen, melodie Bernard Huibers, opgenomen als Lied 126a in Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk (2013) Uitgevoerd door een gelegenheidszanggroep, begeleid door Bram de Wolf op piano.


Soundtrack van Een nieuw Marialied uit de uitzending Geloof in Zeeland van 3 mei 2020 vanuit de Odulphuskerk in Meliskerke. Tekst Michaël Steehouder, muziek Chris van Bruggen (lied 606 in Zangen van zoeken en zien). Het lied werd uitgevoerd door leden van de cantorij van de Protestantse gemeente Biggekerke-Meliskerke.


Soundtrack van Jezus ga ons voor uit de uitzending Geloof in Zeeland van 26 april 2020 vanuit de Protestantse Kerk in Axel. Het werd uitgevoerd door Gerard Sturm (solist zang), Annemarie Koppelaar (piano) en Annefleur de Ridder (fluit).


Soundtrack van Trumpet Tune & Air Purcel uit de uitzending Geloof in Zeeland van 19 april 2020 vanuit de Johanneskerk in Nieuwerkerk. Uitvoering door Marianne van Dijke op orgel en Hans de Munnik op trompet.


Soundtrack van Kyrie, Lied van Sela (2018) uit de uitzending Geloof in Zeeland van 19 april 2020 vanuit de Johanneskerk in Nieuwerkerk. Tekst en muziek Paul Field, James MacMillan,m Henk Pool, Adrian Roest en Roeland Smith. Uitgevoerd door Christa de Pagter (zang) Marianne van Dijke (piano), Annette Jumelet (viool) en Jan de Pagter (basgitaar).


Soundtrack van Psalm 68 vers 10 uit de uitzending Geloof in Zeeland van 12 april 2020 vanuit de parochiekerk OLV Hemelvaart in Ovezande. U hoort de YAD band.