Gerard Wolfert dominee van PG Zuidland

ZUIDLAND – G. (Gerard) A. Wolfert, predikant van de Protestantse Gemeente (PG) van Scherpenzeel (Gld), wordt voorganger van de  gemeente in Zuidland.

De 5 juni 1987 in Stellendam geboren dominee studeerde aan de Protestantse Theologische Universiteit (PThU) in Utrecht. Gerard  Wolfert heeft op vrijdag 27 mei de beroepingsbrief ondertekend, waarmee zijn komst naar Zuidland definitief rond werd. De predikant gaat na de zomervakantie in Zuidland aan de slag.

De predikant stelt zich op www.kerkeninzuidland.nl voor aan zijn nieuwe gemeente: ,,Ik ben geïnteresseerd in hoe de kerk en geloofsgemeenschappen zich de komende jaren gaan ontwikkelen”. (…)
,,Ik speel zelf trompet en piano en heb een vrij brede muzieksmaak: van dixie, bebop, electroswing, Franse chansons, Beethoven en Bach tot Taizé.”

De predikant is heel actief op de sociale media en is graag bezig met muziek- en videobewerking. Nu en dan schrijft hij gedichten en verhalen.  Wie daar meer over wil weten kan terecht op de website www.domineegerard.nl

Ds Wolfert wordt zondag 11 september 2022 in de dienst van 10.30 uur in de Welkomkerk als predikant aan de gemeente verbonden.